Avui divendres 23 de novembre a les 20:00h al Casino l’Aliança del Poble Nou.

Em sento orgullosa de participar en la candidatura de SI per Barcelona.
#JovotaréSI

De tant en tant escric poesia, però de tant en tant, no.

I avui toca això:

Què em fa por, i què no.

A hores d’ara potser se m’ha ficat la por al cos.

I què em fa por, em pregunto. Doncs, en primer lloc em fa por rendir-me, perquè tot té un límit i quan ja m’han escanyat tant, necessito l’aire que em queda per poder-me reanimar. I com jo, em fa por que es rendeixin molts altres que han dedicat esforços en aquesta batalla.

Em fa por viure el temps d’una generació engalipada que desesperadament s’enlluerna amb el primer venedor de fira que li ven un somni. Em fa por que m’inculquin la por, que em paralitzin el pensament, que m’imposin lleis injustes, que em sotmetin al seu poder a base de multes o de cops de porra. Em fa por que qui mana, estratègicament canviï el reglament de la lluita i la decanti al seu favor.

Em fan por els il·luminats que creuen haver vist la llum, perquè la història és plena de casos similars i l’anàlisi ja no serveix de res per a qui no vol escoltar.

Em fa por no poder posar un plat a taula, arribar a no tenir assistència mèdica, o bé que els meus pares no cobrin la pensió o que els meus fills no puguin optar a una educació digna, o a un treball perquè els diners destinats a aquests recursos ja han estat espoliats, robats o malbaratats  pels nostres governants.

Em fa por la corrupció imparable,  el pactisme anteposat, l’oportunisme indecent, l’oligarquia financera i els polítics subornats.

I el que em fa més por de tot, és viure en el país on passa tot això, a Catalunya.

I què no em fa por? Doncs sincerament, les bajanades que diuen els polítics d’un país veí, perquè sé que són ells qui tenen por de que ens independitzem.

A Catalunya necessitem una regeneració política i democràtica si volem avançar. El meu esforç és i serà per aconseguir-ho.  Si només em queda una bala i aquesta és el meu vot, el tir ha de ser precís i no m’ha de tremolar el pols.

El 25N tinc la Independència a les meves mans!

Jo votaré Solidaritat Catalana per la Independència (SI)

 “Tot està per fer i tot és possible”, com deia el poeta. Però aviat “tot això serà una altra història” com diu el cantautor, perquè serem independents  i construirem la nostra Catalunya sobre una bona base.

 Visca Catalunya lliure!!!

#JovotaréSI